Connect with us

Beharangozó

Ezekből a csapatokból fog kikerülni a Super Bowl LIX győztese

Még a szezon sem kezdődött el, de már a Super Bowl győztest akarjuk megjósolni? Nos… nem. (Arra ott lesz majd a jósdánk.) Inkább csak megnézzük azokat a csapatokat, akiknek (többé-kevésbé) reális esélye lehet idén elhódítani a Lombardi-trófeát. 

A tavalyi döntősök – Chiefs & 49ers

Ugyan a címvédés baromi nehéz, Super Bowl-vesztesként pedig 1973 óta csak a Patriots tudott egy évvel később diadalmaskodni, de azt hiszem senkinek sem okozna meglepetést, ha a tavalyi döntősök közül ülne fel valaki idén is a trónra.

A jól teljesítő csapatok átka, hogy általában lerabolják őket a holtszezonban. Ez azonban egyáltalán nem volt igaz egyik gárdára sem, a Chiefsnél egyedül L’Jarius Sneed, a 49ersnél pedig Arik Armstead elvesztése lehet fájó (illetve Brandon Aiyuké, ha elcserélik), de ennyi. Ennek még nem kellene akkora gondot okoznia, hogy ne térhessenek vissza a nagydöntőbe.

És persze mindkét csapatnál vannak kérdőjelek. A Chiefsnél például hogy az új elkapósorral milyen offense-t tudnak játszatni vagy hogy mi lesz a left tackle poszton, a 49ersnél az Aiyuk saga mellett hogy a futásvédekezés menni fog-e. Ettől még egyértelműen úgy kell kezeljük őket, mint Super Bowlra esélyes gárdák. Nem véletlen nekik a legalacsonyabbak az oddsaik. Szóval ezt zárjuk is rövidre és ugorjunk az érdekesebb részekre.

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Csakeztne
Csakeztne
2024-08-18 10:09

A lista logikus, rendben is van. Személyes megérzésem Green Bay. KC szerintem pici visszaesés várható azért most már, de ott lehetnek. ÁFC oldalon a Ravens, Cincin párostól várok sokat, illetve a Rodgers projekt,ha végigmegy lehet még érdekes. Texans is beleszólhat, de szerintem idén még nem mennek végig.A másik oldalon 49ers szerintem nem nyer SB-t, de közelébe megint juthat. A Packers mellett a Detroit lehe még érdekes, esetleg a Rams is.

Last edited 25 days ago by Csakeztne
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x