Connect with us

Hír

Furcsa módon egyáltalán nem játszott a Falcons első körös irányítója

A Falcons nem mindig a leglogikusabb döntéseiről híres. És tegnap este is elég sok kritikát kaptak azért, amiért úgy döntöttek, hogy nem játszatják az első körös újonc irányító Michael Penixet a Ravens elleni előszezon-meccsen.

Ha Penix kezdő lenne, akkor nem lenne ezzel akkora probléma, legalább megvédik a sérülésektől – még ha akkor is jobb ötlet lenne egy újoncot játszatni, hogy szokja a közeget. Azonban Penix nem kezdő, hanem csak második számú Kirk Cousins mögött, így idén csak egy szerencsétlen sérülés esetén kapna szerepet (sőt jövőre is), tehát nagyon jó lenne, ha minél több értékes snapet kapna NFL-ellenfelekkel szemben. Ugyanis ha elkezdődik a szezon, akkor az edzéseken is alig játszik majd, és amikor igen, az sem ugyanaz, mint amikor élesben, rendes pass rush ellen kell teljesíteni.

Raheem Morris főedző úgy fogalmazott, hogy eleget láttak belőle a múlt heti Dolphins elleni meccsen (24 snapje volt 16 passzkísérlettel, amiből 9 volt jó 104 yardért). Tényleg nem volt rossz múlt héten, de azt nem mondanánk, hogy ezzel akkor minden ki van pipálva. És állítólag a harmadik preseason mérkőzésen sem fog pályára lépni.

Érdekes hozzáállás.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x