Connect with us

Hír

Jerry Jones megígérte, hogy nem vágja ki a korábbi 1/3-as irányítót

Trey Lance eddigi karrierje minden, csak nem álomszerű. Pedig nem indult rosszul a dolog, a 49ers három első- és egy harmadik kört áldozott fel érte, de olyannyira nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, hogy a csapat mindössze két év után elcserélte egy negyedik körös cetliért a Cowboyshoz. A helyzet pedig azóta sem változott.

A Cowboys kezdő irányítója vitán felül Dak Prescott. Mögötte csak Lance és Cooper Rush van a rosteren, de a korábbi 1/3-asnak még Rush legyőzése is megugorhatatlan feladat. Ráadásul olyannyira nincs verseny, hogy Lance a hírek szerint végig játssza majd a csapat harmadik előszezonmeccsét – ahogy tette azt Will Grier tavaly, mielőtt kivágták.

Az újságírók rá is kérdeztek Jerry Jonesnál, hogy akkor ez azt jelenti-e, hogy Lance is hamarosan az utcán találja magát. A tulajdonos szerint viszont erről szó sincs, sőt egyenesen garantálja, hogy nem rúgják ki. Szakmailag ugyan lehetne ezzel vitatkozni, de mivel Lance idei 5,3 millió dolláros fizetése teljesen garantált, így anyagilag ugyanott tartana a csapat.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x