Connect with us

Hír

Jól mutatkozott be Williams, Daniels és McCarthy is

Csütörtök-pénteken Drake Maye nem kapott sok lehetőséget, Michael Penix pedig úgyis csere lesz idén, így a tegnapi focidömping során kaptuk a nagy dózist az újonc irányítókból: bemutatkozott Caleb Williams, Jayden Daniels és JJ McCarthy is (Bo Nix magyar idő szerint ma este 7-től játszik majd). Ráadásul mindhárman elég jól mutattak.

Időrendben az 1/2-es Daniels nyitotta a sort, aki csak egy drive-ot kapott a Commanders kezdőivel, de volt egy gyönyörű mély passza, ahol ő hívta át a játékot egy screenről, majd futott is egy touchdownt (három passzából kettő volt sikeres 45 yardért). Szóval megvillantotta, amitől bele lehetett szeretni és ami miatt Heismant nyert.

Utána jött az 1/1-es Caleb Williams, aki a Bearsnél volt fenn két támadásnyit, és mindkettőből pontokat szerzett a csapat. Ugyan a touchdown nem jött össze, csak két mezőnygól, de a fiatal QB nagyon jól mutatott (4/7, 95 yard). Volt egy gyönyörű lézere harmadik és hosszúra, megvillantotta zseben belüli improvizációs képességeit egy szép csuklómozdulattal, majd futtából dobott egy egészen gyönyörű mély labdát.

Végül JJ McCarthy érkezett a Vikings cseréivel (Sam Darnold a kezdő), és dobott is egy interceptiont Jack Jonesnak, utána viszont szépen belelendült a játékba. Volt remek zseben belüli mozgása és abból egy szép középtávoli passza, illetve gyönyörű mély bombája is a szélre. Ő volt a legtöbbet pályán hármuk közül, 17 passzából 11 sikeres volt 188 yardért, 2 touchdownért és egy interceptionért.

Mindhárom csapatnál elégedettek és bizakodóak lehetnek az első előszezon-forduló után a szurkolók.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x