Connect with us

Hír

(Még) Russell Wilson a Steelers kezdője

A Steelers kiadta az első nem hivatalos depth chartját, amin Russell Wilson a kezdő irányító, a csere pedig Justin Fields. Előbbi azonban sérülés miatt kihagyta a legutóbbi edzéseket és Fieldsről egész pozitív hírek érkeztek. Wilson a pénteki előszezon-meccsen sem fog pályára lépni, így újabb lehetőség nyílik a fiatalabb QB előtt, hogy beelőzze riválisát.

Ezek a nem hivatalos depth chartok csapatonként eltérő komolysággal vannak összerakva, de Mike Tomlin főedző úgy nyilatkozott, hogy ő adta ezt ki és valósak az ott látható infók. Azt ugyanakkor hozzátette, hogy egyértelműen verseny van Wilson és Fields között, ráadásul kihangsúlyozta, hogy neki sokkal fontosabb az, ami a meccseken történik, mint ami az edzéseken.

Ez pedig azt jelenti, hogy ha Fields jól játszik az előszezonban, akkor meg is előzheti Wilsont, pedig ez a holtszezon nyilatkozatai alapján nem tűnt túl esélyesnek – úgy tűnt, hogy egyértelműen Russ lehet a kezdő. A sérülése viszont megnyitotta az utat Fields előtt. Tegyük viszont gyorsan hozzá, hogy jövő héten már minden bizonnyal Wilson is pályára tud lépni az előszezonban, szóval még bármi lehet kettejük csatájában.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x