Connect with us

Hír

Meglepetés kivágások és sérülésjelentés

A csapatok lassan felpörögnek és folyamatosan érkeznek a hírek a játékosmozgásokról. Az eseményeket élőben követhetitek a trackerünkön, de addig is összefoglaljuk az elmúlt pár óra legfontosabb eseményeit.

Keretszűkítés TRACKER 2024

A Saints hetekre elveszítette az egyik kezdő védőjét, egy vádlisérülés miatt ugyanis hosszabb időre kidőlt a DT Khalen Saunders. A védő tavaly mind a 17 meccsen kezdett, 57 tackle, egy negatív yardos szerelés és egy leütött passz került a neve mellé.


A Browns kivágja Siaki Ikát! A DT tavaly harmadik körös volt és a csapat egyik legnagyobb problémáját, a futás elleni védelmet volt hivatott feljavítani. Egy igazi old school, nagydarab nose tackle, aki ugyan passzsiettetésben hatástalan és lassú, de abban jó lehetett volna, hogy falja a blokkokat, felvegyen double teameket és ne hagyja, hogy futásnál odébb tegyék. Végül ez sem jött be, de azért meglepő, hogy ilyen hamar elengedik a projektet Clevelandben.


A Patriots egyik legjobb elkapója, Kendrick Bourne PUP-listán kezdi az idényt. Ez azt jelenti, hogy legalább négy meccset ki kell hagynia. Ugyanez vár a Panthers kezdő futójára, Jonathon Brooksra, a Vikings elit tight endjére, TJ Hockensonra, illetve a Ravens RB Keaton Mitchellre.


A Jaguars kivágta Terrell Edmundst. A Steelers korábbi első köröse idén igazolt a csapathoz, de még a végső keretszűkítést sem éli túl.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x