Connect with us

Hír

Safetyt igazolt a 49ers, a Saintsbe tart Justin Simmons?

A 49ers leigazolja a szabadügynök safety Tracy Walkert – számolt be a TheAthletic. A 2018-ban harmadik körös játékos eddigi karrierjét Detroitban töltötte, de kiszorult a kezdőből a fiatalok javára.

San Franciscóba alapvetően mélységnek jön Talanoa Hufanga és Ji’Ayir Brown mögé, azonban Hufanga egyelőre nem épült fel a tavalyi sérüléséből és PUP-listán van. Ott van még az újonc Malik Mustapha a keretben, illetve a special team ász George Odum, de Hufanga bevethetetlensége miatt kellett egy veterán még a keretbe.


A legjobb szabadügynök pedig jelenleg egyértelműen az All-Pro safety Justin Simmons, aki nagy meglepetésre nem írt még alá senkihez. Most végre lehetett hallani érdeklődésről, méghozzá a Saints hívta el egy vizitre.

Biztosan nem a játéktudása miatt nem igazolta le eddig senki, úgy tűnik többet kér vagy hosszabb távra, mint amit szeretnének a csapatok kifizetni, pedig még mindig egy nagyon jó safetyről van szó. New Orleansban Tyrann Mathieu mellett mindössze Jordan Howden és Jonathan Abram van a poszton, szóval tényleg elkél a segítség, bár az kérdés, hogy a New Orleans anyagi helyzetében mennyire férnek bele ezek az igazolások.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cseh Tibor
Cseh Tibor
2024-08-08 14:12

Bevethetetlenségeskedêse miatt 😄

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x