Connect with us

Hír

Szinte biztos, hogy a 49ers elcseréli Aiyukot – állítólag két csapattal már meg is állapodtak

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Brandon Aiyuk-sagának csere lesz a vége, a sztárelkapó nem marad a 49ersnél. Az NFL Media insiderei úgy fogalmaztak, hogy jelenleg valószínűbb, hogy elcserélik, mint hogy sikerül megállapodni egy hosszabbításról. Az NBC Sports Bay Area pedig már arról számolt be, hogy két csapattal megegyezett a 49ers a trade kompenzációról.

Ez a két csapat a Browns és a Patriots, velük már nagy vonalakban megállapodtak egy trade-ről. Állítólag a 49ers (a Browns és a Pats mellett) engedélyezte Aiyuknak, hogy a Steelersszel és a Commandersszel is tárgyaljon egy szerződésről, tehát ők is közel lehettek, de (egyelőre?) nem sikerült megállapodni velük egy cseréről. Olyan hírek is voltak, hogy ők kiszálltak a versenyből, mert nem akarták megadni a 49ers által kért árat, de egyes információk szerint azért még ne zárjuk ki őket véglegesen.

Érdekes dolog, hogy a 49ers állítólag egy veterán elkapót is visszakapna draft pickek mellett Aiyukért, a Browns Amari Coopert, a Patriots pedig Kendrick Bourne-t küldené San Franciscóba a trade keretein belül.

A labda tehát most Aiyuknál pattog, hogy melyik csapathoz akar aláírni, kivel tud kialkudni egy neki is megfelelő szerződést.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x