Connect with us

Hír

TRADE: Csoportriválistól szerzett védőt a Cowboys

Elég ritkák a divízión belüli cserék, de azért nem precedens nélküliek. Most a Cowboys és a Giants hozott össze egy trade-et, méghozzá úgy, hogy a dallasiak szerezték meg a védőfalember Jordan Phillipst egy 6-7. körös pickcsere keretében – írja minden releváns forrás.

Phillips 2015-ben a Dolphins második köröse volt, aztán a Billshez, a Cardinalshoz, majd újra a Billshez igazolt, és idén írt alá az Óriásokhoz.

Mindössze 1,2 millió az alapfizetése, ezt vállalja át most a Cowboys, ahol nagy szükség volt egy nose tackle-re, Phillips pedig ebbe a típusba tartozik, még ha nem is a legminőségibb fajtából. Dallasban azonban így is harmadik számú lesz DT poszton Mazi Smith és Osa Odighizuwa mögött, ám ő a leginkább NT típus közülük a hatalmas termetével.

A Giantsnél mindeközben úgy tűnik nagy szükség nem volt rá, habár Dexter Lawrence és Rekeem Nunez-Roches mögött talán ő számított a legnevesebb játékosnak, de tavaly elég gyengén játszott, és ezek szerint nem nyűgözte le a stábot a táborban és az előszezon első körében.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cseh Tibor
Cseh Tibor
2024-08-16 00:54

Egy UDFA szorította ki a keretből.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x