Connect with us

Hír

TRADE: Malik Willis a Packersé!

Ritkán látott irányító-cserére került sor a Titans és a Packers között. A Titánok elpasszolták korábbi harmadik körös választottjukat, Malik Willist Green Baybe egy 2025-ös hetedik körös pickért cserébe – számolt be minden releváns forrás.

Willis annak a 2022-es classnak volt a tagja, ami talán minden idők legrosszabbja irányító fronton. Ő is kapott első körös hájpot, ám végül csak Kenny Pickett kelt el ott, de ő is csúnyán befürdött. A harmadik körben kelt el Willis, ahogy Desmond Ridder és Matt Corral is, illetve az ötödikben Sam Howell, a negyedikben Bailey Zappe. Mindegyik nagy kudarc lett, egyedül Mr. Irrelevant Brock Purdyből lett jó NFL-játékos.

A Packersnél nagy gondot okozott a csereirányító kérdése, ugyanis a tavalyi ötödik körös Sean Clifford borzasztó, és az idei hetedik körös Michael Pratt sem nézett ki jól. Így most érkezik a rendkívül atletikus és erős karral megáldott Willis, aki viszont nagyon nem érzi a zsebet, pontatlan és lassan is olvas, így nem igazán tudott pályára kerülni Tennessee-ben, csak ha sérülés volt előtte.

Ha Jordan Love megsérül idén, akkor ugyanúgy óriási bajban lesz a Packers, mint a csere előtt – talán egy minimálisan kisebben.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x