Connect with us

Hír

TRADE: Pass rushert szerzett a Chiefs

Ma több kicsi cserére is sor fog kerülni, ám a Chiefs és a Cardinals megelőzték a nagy dömpinget és már össze is hoztak egy trade-et. Ennek keretében az arizonaiak Kansas Citybe küldik a 2022-ben harmadik körös pass rusher Cam Thomast egy hetedik körös pickért cserébe – számolt be Ian Rapoport. Vélhetően kivágták volna egyébként.

Thomas rotációs pass rushere volt a Cardinalsnak, de annyiban azért furcsa az elküldése, hogy nem áll valami jól a poszton a gárda, főleg hogy legjobbjuk, BJ Ojulari az egész szezonra kidőlt. Így jelenleg Dennis Gardeck és a linebackerből posztot váltó Zaven Collins számít a két legjobb szélső passzsiettetőnek, mögöttük pedig az ötödik körös Xavier Thomas van csak. Oké, hogy Thomas nem feltétlen mutatott sokat első két évében, két év alatt 35 nyomást és 3 sacket szorgoskodott össze, de lehetett volna még várni egy kicsit, hátha fejlődik – és tényleg nem áll jól a poszton a Cardinals.

A Chiefs például jobban áll – persze más is a mérce –, George Karlaftis, Mike Danna, Charles Omenihu és Felix Anudike-Uzomah mögött csak ötödik számú lesz Thomas, habár Omenihu sérülés miatt kihagyja a szezon elejét.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x