Connect with us

Hír

Trent Williams erősködik, hogy nem jelenik meg a 49ersnél, ha nem kap fizetésemelést

Nem csak Brandon Aiyuk nem hajlandó együtt edzeni a 49ersszel, amíg nem kap új szerződést, hanem az elit left tackle Trent Williams is, ez a helyzet viszont kisebb felhajtást kapott. Talán azért, mert a veterán játékosnak még évekig szerződése van, talán mert ő nem posztolgatott a közösségi médiában, talán mert nem elkapó, vagy talán mert a legtöbben úgy gondolták, hogy ez majd simán megoldódik a szezonkezdetig. Nos, jövő héten kezdődik az idény, és még mindig nem oldódott meg a helyzet.

Jeremy Fowler most arról számolt be, hogy Williams továbbra is kitart álláspontja mellett és addig nem fog visszatérni a csapathoz, amíg nem módosítják a szerződését. Persze lehet ez csak egy erősködés, hogy most már tényleg adjanak neki pénzt, aztán majd mégis megjelenik az első héten, mert nem akar elesni egy komoly meccspénztől, de azért nem szabad félvállról sem venni. Williams idén $20,5 milliót keresne, jövőre $22,5 milliót, 2026-ban $32,1 milliót, de már egy cent sem garantált a szerződéséből.

Az utóbbi három évben egyaránt All-Prónak választott tackle rendkívül fontos a 49ers számára, óriási érvágás lenne, ha nem lenne ott a Jets elleni nyitófordulós mérkőzésen. A cseréje Jaylon Moore, akinek három év alatt összesen 555 snapje volt a profik közt, főleg eldőlt meccsek végén.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zotya
Zotya
2024-08-27 09:11

Mondjuk nem bánnám, ha az 1. fordulót kihagyná ;)

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x