Connect with us

Hír

A Panthers még idén kezdetni akarja Bryce Youngot

A Panthers mindössze két meccs után leültette a tavalyi 1/1-es Bryce Youngot, azonban azt akarják elhitetni mindenkivel, hogy ez még nem a carolinai pályafutásának a vége. Ugyanis azt az információt adták ki az NFL Mediának, hogy erre a padoztatásra csak egy “szünetként” kell tekinteni, még idén tervezik ismét pályára küldeni a fiatal irányítót.

Ha Andy Dalton úgy játszik majd a továbbiakban, mint a Raiders ellen, amikor 300+ yardot és 3 TD-t passzot eddig egyedüliként a ligában, akkor gyakorlatilag lehetetlen lesz meglépnie ezt a csapatna. Ha viszont Dalton rossz lesz, akkor nem elképzelhetetlen, hogy visszateszik Youngot. Ezzel együtt nem tűnik valószínűnek, hogy lesz még karrierje a Panthersnél, illetve ez az egész sztori bűzlik kicsit és csak marketing-fogásnak tűnik, hogy ne tűnjenek fel olyan rossz színben. Két meccs után nehéz belemagyarázni, hogy szünetre van szüksége Youngnak. Újoncként a szezon felénél vagy valami hasonló forgatókönyvnél csak-csak, de ezen a ponton nem.

Esetleg egy nagyon furcsa trade értéknövelő próbálkozás lehet ez a csapattól. Jay Glazer információi szerint négy ajánlatot is visszautasított már a Panthers Younggal kapcsolatban, bár azt nem tudni, hogy milyen ellenértékről szóltak ezek.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x