Connect with us

Hír

A Raiders főedzője kiakadt a játékosaira

A Raiders múlt héten nagyon szép fordítást mutatott be a Ravens ellen, szóval pozitív előjelekkel érkeztek a hazai szezonnyitóra a nyeretlen Panthers ellen. Ott azonban Andy Dalton szétszedte őket és a carolinaiak 36-22-re diadalmaskodtak. A mérkőzés után Antonio Pierce főedző kritizálta játékosait és arra utalt, hogy nem tették oda magukat eléggé.

“Úgy gondolom, hogy egyértelműen voltak olyan személyek, akik üzleti döntéseket hoztak. Úgyhogy mi is üzleti döntéseket fogunk hozni a jövőben.”

Ritka, hogy egy főedző kvázi kivágással fenyegetőzik a médiában a rosszul teljesítő játékosai felé, itt pedig gyakorlatilag erről van szó. Mikor arról kérdezték, hogy van-e bármi pozitív, amit el tud raktározni a meccsről, akkor Pierce csak annyit felelt, hogy “semmit”.

Egyébként nem jár messze a valóságtól. A futójáték még mindig katasztrófa, Minshew rosszul játszott, az amúgy elég jó védelem pedig 300+ passzolt yardot és 3 TD-t engedett Andy Daltonnak (ő lett idén az első irányító, akinek ez összejött), miközben Diontae Johnson és Chuba Hubbard karrierjük legjobbját produkálták (122 és 114 yard). A Panthers az első két körben összesen 352 yardot szerzett, most pedig 437-et.

A Raiders jövő héten a Browns ellen igyekszik javítani.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x