Connect with us

Hír

Brandon Aiyuk mégsem lett olyan gazdag

Brandon Aiyuknak bejött a holdout és a 49ers végül adott neki egy 4 éves, 120 millió dolláros szerződést. Az első hírek még arról szóltak, hogy az elkapó tényleg top fizetést kapott és az első három évben 90 milliót fog keresni (30 millió dollár / év), de a valóságban mégsem lett annyira jól megfizetve.

Justin Jefferson az első elkapó, akinek tényleg QB-fizetése van

Az elkapó kapott egy 23 millió dolláros aláírási bónuszt, ami nem olyan sok, pláne hogy az idei fizetése csak 1,125 millió dollár. Kapott tehát egy 10 milliós emelést ahhoz képest, amit az ötödik éves opciójával keresett volna. Jövőre minden bónusszal együtt maximum 24,875 millió dollárt kereshet, míg 2026-ban 27 millióval lehet gazdagabb.

Mindent összevetve három év alatt 76 millió dollárt kereshet, ami mindössze 25,3 millió dolláros átlagnak felel meg. Ráadásul a gyakorlatban garantált tartalma is ennyi. Persze nem egy rossz pénz ez, ha a valós kifizetéseket nézzük, akkor azért Justin Jefferson, CeeDee Lamb és AJ Brown mögött ott van a negyedik helyen, de összességében elég jól jött ki ebből a csapat az előzetes hírekhez képest.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x