Connect with us

Hír

Büntetést kaphat a 49ers Christian McCaffrey miatt

A 49ers tükörsimán legyőzte a Jetset hétfő este, ráadásul tette mindezt Christian McCaffrey nélkül. Ez utóbbival kapcsolatban ugyanakkor lehetnek még problémái a csapatnak.

Azt tudni lehetett, hogy CMC nem 100 százalékos, ugyanakkor a 49ers a lehető legtovább húzta a dolgot és csak szombaton jelezte a sérülés jelentésén, hogy a futó állapota kérdőjeles. Ez azt jelenti, hogy a játékára minimum 50-50 százalék az esély, de inkább azt, hogy még ha limitált szerepben is, de pályára tud lépni. Persze előfordult már, hogy valaki végül egyáltalán nem tudta vállalni a játékot vagy a bemelegítésnél sérült, de a 49ers nyilatkozataiból úgy tűnt, hogy minden rendben lesz.

Ehhez képest CMC még csak be sem öltözött a Jets ellen és nagyon úgy tűnik, hogy a 49ersnél eleve ez volt a terv. A helyére beugró Jordan Mason ugyanis azt nyilatkozta, hogy már pénteken tudta, hogy ő fog kezdeni. Ezt később Kyle Shanahan azonnal cáfolta, de az egész ügy minimum gyanús, ezt pedig a ligánál nem szeretik.

Azzal alapvetően nincs baj, hogy a 49ers megpróbálta a lehető legtovább eltitkolni a Jets előtt, hogy kire vagy mire készüljön. A gond ott van, hogy minimum félrevezetően kezelték CMC sérülését, ami miatt nem csak a fantasy tulajdonosok, de a mérkőzésre fogadók is nagyon dühösek lehetnek. Az NFL pedig hivatalos partnere számos fogadóirodának és emiatt nem nagyon férnek bele az ilyen trükközések. Tavaly például a liga meg is büntette hasonló miatt a Falconst és Arthur Smith-t, és könnyen lehet, hogy a 49ers is így fog járni, még ha ez csak pénzbüntetést is jelent.

1 Comment
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kopi3.14
2024-09-10 16:07

Attól, mert A játékos kezd, B játékos még lehet képes pár snapre beugrani, ha nagyon ég a ház. Ez lehetett terv, lehet érvelési alap.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x