Connect with us

Hír

Devin White nem utazik az Eaglesszel Brazíliába

Az Eagles kiadta korai sérülésjelentését, amin az szerepelt, hogy az idén a piacról szerződtetett és kezdőbe várt linebacker Devin White nem fog tudni pályára lépni a bokája miatt, el sem utazott a csapattal Brazíliába, ahol a Sasok a Packers ellen játszanak péntek este.

Úgy számoltunk az edzőtábor kezdetén és igazából a közepén-végén is, hogy White lesz a kezdő középső linebackere az Eaglesnek, de az első héten biztos nem így lesz. Sőt, Jeff McLane most arról számolt be, hogy a sérülése nélkül is csak csere lett volna, mivel a két éve harmadik körös Nakobe Dean kiütötte a tábor alatt, jobban teljesített nála – mellette pedig a szintén idén igazolt Zach Baun fog játszani gyenge oldali linebackerként.

Az jó kérdés, hogy így White-nak milyen szerepe lesz majd, ha visszatér sérüléséből. Albert Breer egyébként arról is beszámolt most, hogy a kivágások napján voltak olyan pletykák, hogy az Eagles elcserélné White-ot. Mindenesetre nélküle nagyon vékony az egység, az ötödik körös újonc Jeremiah Trotter Jr., a tavalyi draftolatlan Ben VanSumeren, illetve a veterán special teamer Oren Burks van még a kezdő duó mögött.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x