Connect with us

Érdekességek

Elit társasághoz csatlakozhat JK Dobbins és Jordan Mason

Az első két forduló a passzjáték visszaszorulásáról, ezzel együtt a védelmekről és a futójátékokról szólt. Voltak elég jó egyéni teljesítmények is, például két futó is képes volt arra, hogy mindkét meccsén 100+ yardot és egy touchdownt szerezzen. Azonban nem olyan nagy nevekről van szó, mint mondjuk Derrick Henry, Jonathan Taylor vagy Saquon Barkley, hanem JK Dobbins és Jordan Mason tudta felmutatni ezt. Ha ezen a héten is meg tudják ismételni ezt a teljesítményt, akkor igazán elit társasághoz csatlakozhatnak – mutat rá a PFT.

Eddig mindössze hat játékos volt képes a szezon első három meccsének mindegyikén 100+ futott yardot és legalább egy TD-t szerezni: Jim Brown egészen hatig menetelt 1958-ban, OJ Simpson ötig 1975-ben, DeMarco Murray (2014) és Emmitt Smith (1995) négyig, illetve Dalvin Cook (2019) és Curtis Martin (2004) háromig.

Dobbins 266 futott yarddal vezeti a ligát, ám most a Steelers ellen azért kemény fába vágja a fejszéjét – habár karrierje során három meccsen 320 yardot szerzett a pittsburghiek ellen. Mason 247 yarddal második az idei listán, neki jóval könnyebb dolga lesz a gyenge Rams védelem ellen most vasárnap. A fogadóirodák 93,5 yardra lőtték be az over/under határát, ami elképesztően magas szám (Dobbinsnak mindössze 50,5 yardra).

Érdekesség, hogy ketten együtt $2,595 milliót keresnek csupán, és így vezetik a futott yard listát két hét után.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x