Connect with us

Minden ami NFL

Forró kispadok a 2024-es NFL szezonra

Kezdődik az új idény rengeteg új vezetőedzővel a fedélzeten. Átlagban főedzők körülbelül ötöde kicserélődik szezonok között és ennek az átlagnak a tartására idén is jó esély mutatkozik, ugyanis rengeteg edző alatt forró a kispad. Nézzük kik ezek a jelöltek.

Mike McCarthy – Cowboys

Az egyetlen az egész listán, akinek kifejezetten jó a mérlege a csapatával mégis teljesen reális, hogy elbúcsúzzon tőle a csapata az év végén (adott esetben év közben), ha nem jön a várt eredmény. A Cowboys az elmúlt három szezonban egyaránt legalább 12 győzelemig jutott, ellenben egyszer sem jutott túl a Wild Card körön. Ez általában azt jelenti, hogy a roster erős, csak az edzői gárda nem tudja átugorni az árnyékát.

A világ legértékesebb klubjánál pedig egyértelműen az lenne a siker, ha nem csak playoffba jutnának, de minimum konferenciadöntőig sikerülne menetelni. Azzal már talán kevésbé lehet vádolni a tapasztalt főedzőt mint régen, hogy nem akar haladni a korral, ugyanis képes változtatni és egyre több döntést hoz meg modern, analitikus megközelítéssel is. Mégis úgy érzi az ember, hogy nem elég gyors és innovatív ő már az NFL jelenlegi mezőnyéhez. Ráadásul sikerült úgy félremenedzselni a klubnál a dolgokat, hogy Dak Prescott jövője is kérdésessé vált, az pedig valószínűtlen, hogy egy sikertelen szezon után mind a ketten visszatérjenek.

Forró kispad Index: 9/10

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2024-09-03 15:29

Ha már így szóba hozta Patrik, akkor a Cowboys nem annyira az edzői stáb miatt nem tudja átlépni a saját árnyékát, hanem sokkal inkább Dak miatt.

bjeela
bjeela
Reply to  Fetyke
2024-09-04 08:58

Van ebben is valami, de legyünk diplomatikusak és legyen 50-50%. MCC már a Sajtfejeknél is igazolta, hogy hiába van zseniális csapata, képtelen túllépni az árnyékán és újabb bajnoki címeket szerezni. Pedig MCC minden híreszteléssel ellentétben rohadt jó edző. Mégis valahogy mindig elcseszi a végén.

Csakeztne
Csakeztne
Reply to  bjeela
2024-09-04 10:09

A GB esetében lehetett még azt hinni, hogy lehet egy Reid eset,hogy megújul az ú környezetben, de erre aligha van kmár omoly esély. A nyomás miatt szerintem a csoportot behúzhatják, Siriani hasonló szituban jó eséllyel t gyengébb lesz, de a tavalyi Packers meccs után ki fogadna rá a PO-ban? Én biztos, hogy nem.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x