Connect with us

Hír

Hajszálnyira volt Aiyuk elcserélésétől a 49ers

Minden jó, ha a vége jó, mondhatnánk, de azért elég hosszúra nyúlt idén az Aiyuk-saga, és az insiderek még mindig elő tudnak ásni érdekes dolgokat ennek kapcsán. Most a mindig megbízható Jay Glazer állt elő azzal, hogy egy hajszálnyira volt a 49ers attól, hogy elcserélje Aiyukot.

De annyira, hogy a front office már épp az utolsó simításokat intézte telefonon a Steelersszel, amikor Aiyuk váratlanul korábban érkezett az edzőközpontba, hogy találkozzon Kyle Shanannel. A beszélgetés után Shanahan próbálta elérni John Lynch general managert, aki nem tudta felvenni a telefont, mert épp a Steelersszel egyeztetett az utolsó részletekről. Szóval Shanahan felszaladt az irodába, hogy mindent hagyjanak abba, várjanak egy pillanatot.

Utána visszament Aiyukhoz, beszélt vele és megmondta neki, hogy az edzés végéig eldöntheti, hogy mit akar. Aláírja a szerződést, amit már napokkal előtte is kínáltak neki, vagy elcserélik a Steelershöz azon a napon. Most már nyilván tudjuk, hogy az elkapó aláírt a szerződést.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x