Connect with us

Hír

Itt a szezon kezdetének hete, Trent Williams pedig továbbra sincs sehol

A 49ers megoldotta az Aiyuk-helyzetet, azonban még egy sztárja holdoutol. Az elit left tackle Trent Williams még mindig nem csatlakozott a csapathoz, pedig már csak egy hét, és pályára lép a 49ers (hétfő esti rangadón a Jets ellen). Hajlandó lenne meccs(ek)et is kihagyni annak érdekében, hogy elérje a célját?

Nagyon ritka az, hogy valaki meccspénzről is lemondjon a holdout keretében, hiszen ez már túl sokba kerülne pénzügyileg, egyszerűen nem éri meg. Azonban ha valaki, akkor Trent Williams lehet, hogy megteszi. Egyrészt keresett már közel 170 millió dollárt karrierje során, másrészt arra is volt példa, hogy kihagyott meccseket – nem hogy meccseket, egy teljes szezont! –, csak mert távozni akart Washingtonból.

Akkor ugyebár elég komoly problémái voltak a csapattal, hiszen nem foglalkoztak az egészségügyi gondjával, nem vették észre a rákos megbetegedését. A 49ersre vélhetően ennyire nem mérges, de azért tudjuk róla, hogy kicsit különös figura, így ha valakiből, akkor belőle kinézzük, hogy tényleg kihagy meccseket annak érdekében, hogy elérje a célját.

Vélhetően lenne egyébként egy viszonylag egyszerű megoldás, hogy garantálják az idei fizetését, plusz előrehoznak pár milliót későbbi évekből, de egyelőre nem tudtak megegyezni a felek.

Hiányában nagyot gyengülhet a támadófal, hiszen messze ő az egység legjobb tagja, a helyén pedig a 2021-es ötödik körös Jaylon Moore-nak kellene beugrania.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zotya
Zotya
2024-09-02 23:35

Az 1. forduló végéig még mindenképp tartson ki az a holdout! ;)

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x