Connect with us

Hír

Jó eséllyel idén nem kap eltiltást a Chiefs legjobb elkapója

Rashee Rice remekül játszott a Ravens elleni szezonnyitón, 7 elkapásból 103 yardot tett be a közösbe. Egyértelműen ő a Chiefs legjobb elkapója, így a kiesése óriás érvágás lenne a csapat számára. Épp ezért nagyon jó hír, hogy jó eséllyel nem fogják idén eltiltani.

Rashee Rice még tavasszal többautós balesetet okozott a Lamborghinijével, miután haverjával versenyeztek az autóúton, majd 190 km/h-s tempónál megcsúsztak és elvesztették uralmukat a járművük felett. Emiatt le is tartóztatták a másodéves WR-t és szinte biztos, hogy eltiltást fog kapni. A kérdés már csak az, hogy mikor?

Az NFL újabban azt a gyakorlatot követi, hogy nem tilt el addig játékost, ameddig tart a nyomozás vagy peres eljárás (ez alól a kapcsolaton belüli erőszak és a súlyos bűncselekmények kivételt jelentenek – ezekben az esetekben Commissioner Exempt listára kerülnek a vétkesek, ami kvázi kötelező fizetett szabadságot jelent). Rice esetében egyelőre még csak a bírósági tárgyalás időpontja sincs kitűzve a hírek szerint, sőt a legkorábbi időpont is várhatóan valamikor decemberben lenne, döntés pedig csak ezt követően születne.

Feltehetően az elkapó ügyvédjei nem is sietik el a dolgot, így nagyon valószínű, hogy Rice idén nem fog eltiltást kapni. Persze ez nem azt jelenti, hogy megússza a dolgot, legkésőbb 2025-ben biztosan megkapja a maga 2-4-6 meccses eltiltását, de a csapat és a játékos szempontjából ez a legjobb forgatókönyv.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x