Connect with us

Hír

Jordan Love nem kerül IR-re, visszatéréséig Malik Willis kezd a Packersben

A Packersnél úgy tűnik bizakodóak azzal kapcsolatban, hogy Jordan Love hamar vissza tud térni a nyitófordulóban összeszedett sérüléséből, ugyanis nem fogják IR-re tenni – jelentette be Matt LaFleur főedző. Ha megtették volna, akkor minimum 4 meccset ki kellett volna hagynia, szóval ez azt jelenti, hogy a csapatnál hiszik (vagy remélik), hogy 3-4 hét alatt rendbe jön az MCL-húzódása az irányítónak.

LaFleur azt is hozzátette, hogy nem fognak irányítót igazolni erre az időszakra, hanem a Titanstől megszerzett Malik Willis fog kezdeni Love visszatéréséig, a cseréje pedig a jelenleg gyakorlócsapatos Sean Clifford lesz. Willis két játékra állt be az Eagles elleni mérkőzés végén, az első pontatlan lett, a másiknál pedig sackelték egy Hail Mary szituációban.

A Packers a Colts, a Titans, a Vikings és a Rams ellen játszik a következő négy hétben, szóval minden bizonnyal Willisnek meglesz a “bosszúmeccse” volt csapata ellen.

Egyébként LaFleur nem zárta ki, hogy Love már ezen a héten a Colts ellen pályára lépjen, bár erre nem tudott százalékos esélyt mondani, és ha tippelnünk kellene, akkor ez elég közel lenne a nullához.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
atis123juve
atis123juve
2024-09-10 09:27

Nagyon király, akkor IR-re se lehet tenni…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x