Connect with us

Minden ami NFL

Kérdezz-felelek, 1. rész: Meglepetés playoff-csapatok, Patriots, holdoutok és sok minden más

Kik lesznek a meglepetés playoff-csapatok idén? Kik szerzik a legtöbb passzolt-, futott-, elkapott yardot? Miért van ennyi holdout és miért jó ez bárkinek? Miért nem lett szimpatikusabb a Patriots? Ezekre és sok más kérdésetekre válaszolunk a szezont megnyitó kétrészes kérdezz-felelekünk első felvonásában. A második rész vasárnap érkezik.

Doór Ferenc: Pár rövidebb kérdésem lenne, amolyan hot takes az idei évre:

Meglepetés playoff csapat
Rookie of the year
Legtöbb yardos elkapó/futó/irányító
Legtöbb sack
És egy érdekesebb, legtöbb intet dobó és szerző csapat

katonadani: Tetszik a kérdés, ilyen meglepetés playoff-csapatos cikkben például gondolkodtam is külön, aztán végül elsüllyedt a többi ötlet mellett. NFC oldalról leginkább a Seahawkst mondanám ebbe a kategóriába. A vegas.hu-n 2,8-as odds van rájuk jelenleg, aminél tízen is alacsonyabbak a konferencián belül. Az edzői stáb nekem nagyon tetszik, ami nyilván sokat nyom a latba nálam, de épp ezért teljesíthetik felül a várakozásokat. Ha még nagyobb longshot kéne, akkor a Vikingsból vagy esetleg a Cardinalsból tudok kinézni ilyen hatalmas meglepetést, mindkettőre 4-szeres szorzó van.

Az AFC-ben oddsok alapján kisebb meglepetés lenne a választottam, de mivel senki sem tippelte be őket a jósdánkban és mindenki undert mondott a 8,5-ös határukra, így a Jaguars a jelöltem (2,28-as odds, ami a 9. a konferenciában). Tavaly csúnya volt a leolvadás és elég rosszak a vibe-ok, de ha azt nézzük, hogy a szezon bő felénél még magabiztos playoff-résztvevők voltak (8-3-as mérleg) és utána Trevor Lawrence több sérüléssel is küzdött, ráadásul a védőkoordinátor-csere nekem kifejezetten tetszik idén, akkor lehet, hogy alulértékeljük őket. Pont írtam a szerkesztői chatben valamelyik nap, hogy ha valakivel totálisan mellélövünk olyan tekintetben, hogy egy voks sem érkezett rájuk a playoffba jutásra, akkor szerintem a Jaguars lesz az. Igazi longshotként pedig talán a Titanst mondanám 5,2-es oddsért, de ebben azért már kevésbé hiszek.

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

Click to comment
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x