Connect with us

Minden ami NFL

Kérdezz-felelek, 2. rész: Álomvezetőség, újonc elkapók+futók, új kickoff és sok minden más

Milyen lenne egy álomvezetőség és edzői stáb? Kik a legalulértékeltebb edzők? Mit várunk az új kickofftól? Kik lehetnek a legjobb újonc futók és elkapók? Ezekre és sok más kérdésetekre válaszolunk a szezont megnyitó kétrészes kérdezz-felelekünk második felvonásában.

*Az első részt ITT tudjátok visszaolvasni.*

vigeordie: Milyen lenne az álomvezetőség, azaz ha te választhatnád ki kedvenc csapatod következő HC, DC, OC és GM poziját betöltő embereket (nincs megkötés, tényleg bárki lehet), kit választanátok?

katonadani: Nagyon érdekes kérdés! Feltételezem, hogy ebben az utópisztikus világban nem lesznek veszekedések és hatalmi harcok az edzőim között, hanem mindenki tökéletes boldogságban és harmóniában végzi majd a saját feladatát, illetve dolgozik együtt a másikkal. Ebben az esetben azt szeretném, ha Dan Campbell lenne a főedzőm, Kyle Shanahan a támadókoordinátorom és Bill Belichick a védőkoordinátorom. Campbell megadná az egész csapatnak a kellő motivációt, a fizikális hozzáállást, illetve jó meccs közbeni döntéseket hozna sok hozzáadott értékkel. Shanahan szerintem a legjobb támadóguru a ligában, Belichick pedig a legjobb védőguru a liga történetében. Ha csak ezzel a részével kell foglalkozniuk a munkának, akkor minden pozitívumukat megkapjuk, a hibáikat pedig elvesszük tőlük (game management, roster kialakítás).

A GM kérdés volt a legnehezebb. Itt kettébontanám a felelősségeket. A general managerem Howie Roseman lenne, mert minden lehetőséget megmozgat, hogy jobbá tegye a rostert, kiválóan cserél, a fizetési sapkát is remekül kezeli annak érdekében, hogy a legtöbbet kisajtolja belőle és a pénzügyi lehetőségekből. Azonban mindenképp szeretnék mellé egy elit játékosmegfigyelőt, mert a draftjai azért Rosemannek nem sikerülnek olyan jól. Ebben mindenképp túlértékelt, mert gyakorlatilag azokat választja, akik a konszenzusnak és a médiának jól hangzanak, vagy legalábbis jobbnak tűnnek az adott pillanatban, mint amilyenek utána ténylegesen lesznek. Erre a feladatra nehéz volt megtalálnom a legjobb embert, talán Brett Veachet mondanám a Chiefsből.

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

Click to comment
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x