Connect with us

Hír

Látjuk a pályán Ja’Marr Chase-t az első fordulóban?

Elérkezett az első forduló hete, azonban Ja’Marr Chase továbbra sem edz együtt a Bengalsszal, ugyanis új szerződést szeretne magának. Így 5 nappal a Patriots elleni szezonnyitó előtt most már komolyan el kell gondolkodni azon, hogy mi van, ha a kiváló elkapó kiüli a mérkőzést. Ennek az esélye ugyanis egyre csak nő és nő.

A Bengalsnál előfordult már, hogy az utolsó pillanatban állapodtak meg sztárjátékosaikkal, például Joe Burrow-val, szóval simán lehet még, hogy sikerül tető alá hozni a szerződést. Azonban Burrow nem holdoutolt, így kicsit más volt akkor a leányzó fekvése, ő készen állt a bevetésre. Chase viszont lehet nincs tökéletes formában, hiszen az egész edzőtábor alatt mindössze egyszer vett részt az edzésen.

A szerződését egyébként nem lenne nehéz belőni, CeeDee Lamb már megadta a mintát, gyakorlatilag ugyanazokkal a számokkal minden bizonnyal Chase is elégedett lenne (négy év $136 millió, amiből $82 millió új garantált). Az már érdekesebb kérdés, hogy a híresen zsugori és kevés garantáltat osztogató Bengals ezt hajlandó-e megfizetni.

Szoktuk mondani, hogy nagyon ritka, hogy valakinek a holdoutja belehúzódik az alapszakaszba is, hiszen meccspénzt bukni nagyon drága mulatság. Nos, Chase esetében annyira azért nem, ugyanis mindössze 1,055 millió dolláros alapfizetése van idénre, ami azt jelenti, hogy egy meccsért mindössze ennek az 1/17-ét, azaz 62.058 dollárt kapna kézhez az elkapó. Ennyit akár meg is érhet neki, hogy tényleg komolyan vegye őt a Bengals és már most hosszabbítson vele, ne csak jövőre.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
atis123juve
atis123juve
2024-09-03 10:11

Remek. Keződik a fantasy draft ma, ez meg pár millióért primadonnáskodik.. Senki sem ismeri itt a proritásokat?

ZoliZoltan
ZoliZoltan
2024-09-03 21:57

Szegény.😀

Weakthor
Weakthor
2024-09-04 10:49

Máshol azt olvastam, 140 milliót és egy centet szeretne, hogy megelőzze Jeffersont

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x