Connect with us

Érdekességek

Malik Nabers elképesztő bemutatkozása

Malik Nabers eddig a legjobb újonc a ligában, ennél jobb bemutatkozásra pedig a történelem során is nagyon kevesen voltak képesek. A Giants elkapója 35 elkapásnál, 386 yardnál és 3 touchdownnál tart négy forduló után (mindegyikben vezeti a ligát, de egy meccsel többet játszott), és még soha senki nem volt képes 30+ elkapásra, 300+ elkapott yardra és 3+ elkapott touchdownra újonc szezonjának első hónapjában – írja az NFL Research.

30+ elkapásra eddig ketten voltak képesek előtte, Puka Nacua (39) és Anquan Boldin (30).

Nabers emellett a 8. játékos lett a történelemben, aki az első négy meccsének mindegyikén 5+ elkapást regisztrált. CeeDee Lamb hatmeccsesre nyújtotta ezt a sorozatot 2020-ban, Puka Nacua (2023) és Terry Glenn (1996) az első 5 meccsén megcsinálta ezt, illetve négynél állt meg Stefon Diggs (2015), DeSean Jackson (2008), Andre Johnson (2003) és Anquan Boldin (2003).

Olyanra pedig mindössze hárman voltak képesek 2000 óta, hogy az első négy meccsük mindegyikén 65+ yardot szerezzenek: Andre Johnson, Stefon Diggs és Puka Nacua.

Mindeközben Nabers célbavételekből is a csúcsra tör – nem csak újoncok közt, hanem bárkit figyelembe véve. Ha ilyen ütemben haladna, akkor 221 targetje lenne a szezon végére, miközben az NFL-rekord jelenleg Marvin Harrisoné (az idősebbé), neki 205 targetje volt.

Sajnos a Cowboys elleni csütörtök esti rangadó legvégén Nabers agyrázkódást szenvedett, de mivel extra pihenőideje van, így nem elképzelhetetlen, hogy jövő héten pályára lépjen – azonban az is könnyen lehet, hogy ki kell majd hagynia a Seahawks elleni meccset.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x