Connect with us

Hír

Még Gardner Minshew marad a Raiders kezdő irányítója

Antonio Pierce nagyon elégedetlen volt a Panthers elleni vereséget követően (érhető módon), a játékosait is kritizálta és belengette azt is, hogy irányítót fog cserélni. Utóbbira végül nem kerül sor, Ian Rapoport információi szerint még marad Gardner Minshew a kezdőben.

Pierce a hétfői sajtótájékoztatón nem zárta ki az irányítócserét és azt mondta, hogy előbb beszélni akar a játékosokkal. Ez legtöbbször annak a jele, hogy tényleg váltás lesz, azonban végül nem került erre sor. Az viszont biztos, hogy nincs sok hibázási lehetősége Minshew-nak, ha a Browns ellen is rosszul szerepelne a héten, akkor jó eséllyel jönne a másodéves Aiden O’Connell – aki amúgy csereként beállt a Panthers ellen is a mérkőzés végén.

Az Andy Daltontól benyelt rengeteg pontot nyilván nem lehet Minshew számlájára írni, illetve a történelmien gyenge futójátékot sem, de az irányító rosszul teljesített a Panthers gyengécske védelme ellen. Persze tudtuk róla, hogy hullámvasút lesz a játéka hétről hétre, a Raidersnek is tudnia kellett ezt, amikor leigazolta. Ezzel együtt nem biztos, hogy van érdemi különbség közte és O’Connell között.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x