Connect with us

Hír

Nevet változtat a Ravens kiváló védőfalembere

Justin Madubuike a folyamatos fejlődés után tavaly végre berobbant és elit szinten teljesített a Ravens védőfalának közepén, aminek egy hatalmas négy éves $98 milliós szerződés lett a jutalma. Ő azonban mostantól más néven szeretné, ha szólítanák. Az “igazi” nevén.

Madubuike úgy döntött, hogy megváltoztatja a nevét és az eredeti nigériai keresztnevét fogja használni, amit a szülei adtak neki születésekor. Ez pedig a Nnamdi. A Justin van egyébként az anyakönyvi kivonatán, de csak 2-3. osztályos korától kezdte ezt használni az iskolában.

“Nigériai kultúrából érkezve a szüleink adtak nekünk egy amerikai és egy nigériai nevet is. Gyerekként a nigériai nevünkön szólítottak minket, és úgy hiszem, hogy ez, a Nnamdi az igazi nevem.”

Madubuike azt mondta, hogy csapattársa, Odafe Oweh is inspirálta ebben a döntésben, akit annak idején a Penn State-en még Jayson Oweh-ként ismertünk, majd NFL-be érkezésekor (2021) változtatta meg a nevét az “eredeti” nigériai keresztnevére. A Nnamdi egyébként azt jelenti, hogy “apám öröksége”, és Madubuikének nagyon is fontos édesapja, aki elmondása szerint a legnagyobb támogatója, és természetesen jóvá is hagyta a névváltoztatást.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x