Connect with us

Hír

Puka Nacua IR-re került, tele van sérültekkel a Rams offense

Elég rosszul indul a szezon a Rams számára. A Lionstől persze nem ciki hosszabbításban kikapni, de a sérültekkel meggyűlik a baja a Los Angeles-i együttesnek. A legnagyobb veszteségük Puka Nacua, akit sérültlistára is kellett tenni a PCL-húzódása miatt, azaz minimum négy hetet ki kell hagynia a másodéves elkapónak – számolt be Sean McVay.

Nacua még az edzőtáborban sérült meg és úgy tűnik nem volt 100 százalékos a visszatérésekor (amikor négy elkapásból 35 yardot szerzett), ráadásul rá is sérült a térdében lévő szalaghúzódásra, és ez most komolyabb is, mint az edzőtábori. Hiányában óriási szerep hárulhat Cooper Kuppra, de mellette fel kell lépnie Demarcus Robinsonnak és Tyler Johnsonnak is (a padon pedig Tutu Atwell és Jordan Whittington várja a bevetést).

Még nagyobb azonban a gond a támadófalban. A guard Steve Avilának az MCL-e sérült meg és könnyen lehet, hogy ő is IR-re fog kerülni. A left tackle Joe Noteboom a bokája miatt kénytelen kihagyni több hetet, míg a másik kezdő guard Kevin Dotson szintén a bokája miatt maródi, bár neki van esélye ezen a héten is pályára lépni. A jobb oldali tackle Rob Havenstein pedig már az előző találkozót is kihagyta a bokája miatt. Mindeközben a bal tackle Alaric Jackson még eltiltott, ezen a héten ő biztos nem játszik, de ő legalább jövő héten ismét bevethető. Szóval majdhogynem a teljesen csere támadófallal kell majd kiállnia a Ramsnek.

Sean McVay elmondta, hogy külsős segítséget fognak igénybe venni, szóval várható valamilyen igazolás. Persze az utcáról nem egyszerű értelmes falembereket igazolni.

A Rams a Cardinals ellen játszik a 2. fordulóban.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
atis123juve
atis123juve
2024-09-10 09:22

Tyler Guyton helyett Tyler Johnson akart lenni gondolom. Már fantasyban lecsaptam volna rá.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x