Connect with us

Hír

Ryan Tannehill nem fog bárki kedvéért visszatérni

Ryan Tannehillnek jelenleg nincs csapata és ő számít a legjobb elérhető irányítónak a piacon. A 36 éves támadó ugyanakkor élvezi a jelenlegi életét és alaposan megválogatja majd, hogy melyik csapathoz írjon alá, már amennyiben hajlandó lesz visszatérni (via PFT).

Tannehill visszatérése először az első forduló után merült fel, amikor a Packers elveszítette Jordan Love-ot. Azóta kiderült, hogy a Green Bay megoldja így is a helyzetet, ellenben lett egy potenciális új kérő a Dolphins személyében, amely minimum egy hónapra elveszítette Tua Tagovailoát agyrázkódás miatt.

Arról egyelőre nincsenek hírek, hogy a Miami megkereste-e Tannehillt, de szép keretet adna a dolog az irányító pályafutásának. A QB ugyanis eredetileg a Dolphins 1/8-asa volt, ahol csúnyán felsült és a csapat 2019-ben el is cserélte a Titanshez egy hatodik körös cetliért. Tannehillt viszont ez nem törte meg, felélesztette a karrierjét és évekig top 10 közeli teljesítményt nyújtva háromszor vezette rájátszásba a csapatot, ahol egyébként kétszer még győzni is tudott.

A Dolphins támadósora és edzői gárdája ráadásul nagyon jó, így szakmai érve aligha lehetne a visszatérés ellen. A nagyobb akadály inkább az, hogy tavaly már nem játszott jól, így közel sem biztos, hogy Miamiban benne látják a megoldást.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x