Connect with us

Hír

Sérültlistára került Ricky Pearsall, legalább négy hetet ki kell hagynia a lőtt sebe miatt

Ugyan nagyon gyorsan kiengedték a kórházból, és szerencsére átment rajta a golyó, amivel meglőtték, Ricky Pearsallnak legalább egy hónapos rehabilitációja lesz a lőtt sebe után. A 49ers ugyanis Non-Football Injury listára tette az első körös újonc elkapóját, ami a szabályok értelmében azt jelenti, hogy az első négy fordulót mindenképp ki kell hagynia.

Így tehát a Jets, a Vikings, a Rams és a Patriots ellen nem számíthatnak a játékára és legkorábban október 6-án a Cardinals ellen térhet vissza. Ugyanakkor nem biztos, hogy ez így is lesz, lehet még tovább a partvonal mellől kell figyelnie az eseményeket. Ha nincs sérülés a kezdőknél, akkor mondjuk nem sok szerepet kapott volna Brandon Aiyuk, Deebo Samuel és Jauan Jennings mögött, de ha esetleg egyikük kidőlne a szezon elején, akkor neki kellett volna fellépnie a helyükre.

Mint ismert, az idén 1/31-re kiválasztott Pearsallt egy 17 éves fiú próbálta kirabolni, de ő azonban nem akarta odaadni neki a Rolexét, helyette megpróbálta elvenni a fegyvert a támadójától. A dulakodás során mindketten lőtt sebet szereztek, Pearsallnak a mellkasán ment be a golyó, de szerencsére a hátán ki is ment, így nem találta el semmilyen szervét a lövedék.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kopi3.14
2024-09-03 07:48

Vagy de, vagy azonban.
Az pedig, hogy a golyó átmegy, mégis hogy jelenti, hogy nem talál el semmilyen szervet? Pláne, hogy a bőr is szerv, azon belül meg nem nagyon vannak lyukak.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x