Connect with us

Hír

Tom Brady majdnem a Bearsbe igazolt a Buccaneers helyett

A Buccaneersnek igazi sikersztori volt, mikor leigazolták a szabadügynök Tom Bradyt, hiszen egyből Super Bowlt is nyert a csapatnak a valaha volt legsikeresebb irányító. Vajon a Bearsnek is képes lett volna Lombardi-trófeát szállítani? Ezt már sosem tudjuk meg, de közel voltunk ahhoz, hogy kiderüljön. Maga Brady mesélt erről az Eagles@Buccaneers mérkőzés közben, ahol szakkommentétorként dolgozott a hétvégén.

Brady megosztotta a nézőkkel, hogy a Bears komolyan érdeklődött a szolgálataiért és a legesélyesebbek közt voltak a versenyben, alaposan fontolóra vette a lehetőséget, hogy Chicagóba igazoljon. Végül a Buccaneers mellett döntött, mert itt közelebb volt a fiához, Bruce Arianst és a támadósorát is szerette, ahogy az elkapók is sokat nyomtak a latba. Megmutatott a közvetítésben egy papírt is, amin a 18 kritérium volt, ami alapján döntést hozott – fizetés, időjárás, csapattársak, satöbbi.

Akkoriban Mitch Trubisky irányította a Bearst, és amúgy 8-8-as mérleggel abban az évben be is jutottak a rájátszásba, de ott már nem sok babér termett nekik, majd tavasszal draftolták Justin Fieldset.

Nagyon máshogy alakult volna mindkét franchise története, ha Brady akkor máshogy dönt.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
atis123juve
atis123juve
2024-09-30 09:37

Jó hogy legalább ilyen szorikat így elmond ilyenkor. Javult valamit?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x