Connect with us

Hír

Újabb nő perelte be Deshaun Watsont

Deshaun Watson ismét borzalmasan teljesített és egyre kisebb az esélye annak, hogy újra egy franchise irányító szintjén játsszon. A szerződése viszont a 2026-os szezon végéig garantál neki évi 46 millió dollárt, így a Browns tehetetlen – legalábbis az volt, amíg egy újabb nő perelte be Watsont szexuális zaklatás miatt.

Watson ellen több mint 20 nő indított civil peres eljárást még akkor, amikor az irányító a Texans játékosa volt. A Browns ennek ellenére cserélt érte és adott neki egy 5 éves, 230 millió dolláros teljesen garantált szerződést 2022-ben. Az irányító azóta alig lépett pályára sérülések és eltiltások miatt, de amikor játszott, akkor is borzasztóan.

A Browns így nagyon rossz helyzetben van, pláne hogy a szerződésben volt egy olyan záradék, ami védte a játékost minden a szexuális zaklatás perével kapcsolatos esetleges következménytől, magyarán egy eltiltás esetén sem veszíthetett el egyetlen centet sem a pénzéből (ahogy nem is veszített, miután eltiltotta az NFL). Az ugyanakkor nem egyértelmű, hogy ez a záradék a későbbi perek és eltiltások esetén is érvényes-e.

Egyelőre csak egy nő adott be keresetet, de ha ez a szám növekedni fog, akkor az könnyen új helyzetet és olyan jogi kiskapukat teremthet, amelynek segítségével a Browns vállalható körülmények között megszabadulhat Watsontól.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Miguel Borges
Miguel Borges
2024-09-10 17:57

Lehet a Browns áll mögötte…

Cseh Tibor
Cseh Tibor
Reply to  Miguel Borges
2024-09-10 18:50

Megfizettek egy macilányt.

bjeela
bjeela
Reply to  Cseh Tibor
2024-09-11 13:23

Viselkeggyünk!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x