Connect with us

Hír

Antonio Pierce: Nem tudom, ki lesz a kezdő irányító

A Raiders idei szezonja egy nagy hullámvasút. Rengeteg a probléma és a megválaszolatlan kérdés, a legégetőbb pedig talán az, hogy ki legyen a csapat kezdő irányítója. Sem Gardner Minshew, sem Aidan O’Connell nem teljesít jól, ráadásul mindketten egyformán rosszak, így konkrétan még a főedző Antonio Pierce is teljesen tanácstalan.

“Nem tudom, hogy ki fog kezdeni a következő meccsen”

– mondta Pierce a Broncos elleni vereség után.

Az első öt meccsen Minshew kezdett, de csak 1014 yardot passzolt négy TD és öt INT mellett, a legutóbbi találkozón pedig többek között volt egy 100 yardos pick-sixe. O’Connell sem volt sokkal jobb azon a kevés snapen, amin lehetőséget kapott: 5,5 yardos átlag, 176 yard, egy TD, egy INT a lőlapja.

Alapvetően nem lenne butaság O’Connellel próbálkozni, de nem véletlenül kezdett eddig Minshew, a másodéves QB még az edzéseken sem tudta legyőzni a veterán riválisát. Így vagy úgy, sok örömben jó eséllyel nem lesz részük a Raiders szurkolóinak.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kopi3.14
2024-10-07 15:47

Az érdekelne, mi változott tavalyhoz képest, amikor a csapat szerette a kinevezett HC-t, most meg kezd szétcsúszni minden. Ok Mr. Bilifrizura mindent is képes szétbaszni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x