Connect with us

Hír

Az ötödik forduló legjobbjai

Elég sűrű hetünk volt az NFL-ben, így majdnem elfelejtettünk beszámolni az előző forduló legjobbjairól. Most pótoljuk ezt a mulasztást és mutatjuk, hogy az NFL kinek ítélte oda a forduló legjobbjainak járó elismeréseket.

AFC

Az AFC legjobb támadója Lamar Jackson volt, aki 348 yardot, négy TD-t, valamint 55 futott yardot tett a közösbe a Bengals elleni győzelem során. A legjobb védőnek a Broncos corner Pat Surtaint választották, akinek volt egy 100 yardos pick-sixe, illetve még egy INT-je a Raiders elleni csoportrangadón. A forduló speciális egység játékosa pedig a Texans rúgó Ka’imi Fairbairn lett, aki ötből öt rúgást értékesített, köztük egy 59 yardos game-winning mezőnygólt a Bills ellen.

NFC

Az NFC-ben Kirk Cousins lett a forduló legjobbja, miután 72,4 százalékos pontossággal passzolt 509 yardot és négy TD-t a Bucs ellen. A legjobb védőnek a Packers idén igazolt safetyjét, Xavier McKinney-t választották, aki három tackle mellett két leütött passzt, egy INT-t és egy kiharcolt fumble-t jegyzett. A játékhét speciális egység játékosa pedig a Giants linebacker/safety Isaiah Simmons lett, aki blokkolt egy egyenlítést jelentő mezőnygólt 1:05-tel a Seahawks elleni mérkőzés vége előtt.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x