Connect with us

Hír

Derrick Henrynek vasárnap meglehet a 10 ezer futott yard és a 100 TD karrierjében

Derrick Henry elképesztő mérföldkövekhez érkezhet el vasárnap a csoportrivális Bengals ellen. Eddigi karrierjében ugyanis 9.982 yardot futott és 99 touchdownt szerzett, szóval akár egy meccsen lehet meg neki a 10 ezer yard és a 100 TD.

A 18 yardot csak akkor nem fogja elérni Henry, ha a meccs legelején megsérül, különben a Bengals ellen ezt magasan illene megugornia. A touchdown persze eggyel nehezebb dió, de arra is elég jó esélyei vannak, a fogadóirodák mindössze másfélszeres pénzt fizetnek ezért.

Ha mindkettő összejönne neki most, karrierje 124. meccsén, akkor mindössze az ötödik játékos lenne, akinek ez a 10.000 + 100 kombó a 125. meccse előtt sikerül. Az eddigi négy Jim Brown, Emmitt Smith, LaDainian Tomlinson és Adrian Peterson – elég jó társaság.

Henry jelenleg a 32. helyen áll a karrier futott yardok listáján, ezen a héten Ricky Williamst könnyedén befoghatja. És ha mondjuk még 1000 yardot szerezne idén (ami nem tűnik irreálisnak), akkor egészen a 23. helyig jönne fel LeSean McCoy és OJ Simpson mögé. Ha mondjuk csak 500 yard jönne neki össze idén a továbbiakban, akkor a 27. helyig lépdelne felfelé. A top10 azért még messze van, ehhez 2757 yardra lenne szüksége, amihez még két szezont kellene játszania.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x