Connect with us

Hír

Tua Tagovailoa akár már jövő héten visszatérhet

Sokan úgy hiszik, hogy Tua Tagovailoának soha többé nem kéne pályára lépnie, azonban a valóság az, hogy a Dolphins irányítója folytatni szeretné karrierjét. És úgy néz ki, hogy jövő héten akár már pályára is léphet. Mike McDaniel főedző elmondása szerint ugyanis jövő héten várhatóan edzésbe áll majd Tua, és ha minden rendben lesz, akkor azt remélik, hogy a Cardinals ellen kezdőként léphet már pályára a következő fordulóban.

A Dolphins támadósora Tua nélkül katasztrófa, mindössze 12 pontot átlagolnak, ami a legrosszabb a ligában – miközben tavaly átlag 29,2 ponttal a második legjobbak voltak. Mike McDanielnek nem sikerült eddig átalakítania a playbookot, a vezetőség nem gondoskodott a megfelelő csereirányítóról, illetve a támadófal is nagyon gyenge, ha nem szabadul rekordgyorsan mögötte a QB – ez így összesen az említett katasztrófához vezetett.

Tua visszatérésével nagy előrelépés várható a támadósortól, így az egész csapattól is, és ismét relevánsak lesznek a skill playerek fantasy szempontból is.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x