Connect with us

Hír

Londoni Super Bowl? Roger Goodell szerint lehetséges

Az NFL folyamatosan terjeszkedik külföldön, és Roger Goodell beszélt a további tervekről is. Például hogy évente 16 nemzetközi meccset játszhatnak majd, illetve hogy akár Super Bowlt is rendezhetnek az Egyesült Államokon kívül – írja az Associated Press.

“Hagyományosan mindig NFL-városban akartuk a Super Bowlt rendezni, mint egy jutalom a városoknak, ahol van NFL franchise. De a dolgok változnak. Nem lepne meg egyáltalán, ha egy nap ez (egy londoni nagydöntő) bekövetkezne.”

A tulajok idén engedélyezték a 8 meccses külföldi kínálatot szezononként, de Goodell szerint ezt megduplázhatják, ha bevezetik a 18 meccses alapszakaszt. Azt is hozzátette, hogy a Jaguars gondolkodik a londoni mérkőzéseinek növelésén, amíg felújítják jelenlegi stadionjukat, illetve hogy hamarosan Írországban és Rio De Janeiróban is rendezhetnek majd összecsapásokat, azt pedig már tudjuk, hogy jövőre Madridba utazik az NFL.

Az alapszakaszban több külföldi meccs vélhetően a legtöbbek tetszését elnyeri, azonban a londoni Super Bowlt minden bizonnyal a legtöbb amerikai szurkoló már erős túlzásnak ítélné. Ráadásul a kezdési időpontot is elég trükkös lenne belőni, hiszen az eddigi keleti parti 18:30-as kezdés Londonban este fél 12 lenne, és Halftime Show-val együtt közel négy órán át tartana, szóval hajnali fél 4-kor még menne az ünneplés a pályán.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
TheGUARDiAN
TheGUARDiAN
2024-10-14 09:41

Hát, egy dolog a terjeszkedés, de a mai világban, ahol mindenki próbál környezetbarátabb lenni, ennyi repülést a csapatoknak… Eleve a 17-18 alapszakaszos meccs sok és nehezen bírja a szervezet, ehhez még ennyi extra repülési idő. Van az a pont, amikor a mennyiség már nagyon a minőség rovására megy. Persze, minden a pénz, de attól még nem kellene ennyire kifacsarni a csapatok nagyját. A Londoni Super Bowl meg maradjon csak elméleti szinten.

Fetyke
Fetyke
Reply to  TheGUARDiAN
2024-10-14 10:38

Dehogy próbál itt bárki környezetbarátabb lenni. Legfeljebb csak ezzel hülyítik magukat és a jó népet egyesek…
A többi stimmel.

Fetyke
Fetyke
2024-10-14 10:41

Hát azt nyilván mégsem mondhatta, hogy lófaszt a seggetekbe! :D :D :D
De a felvázolt időkorlátok miatt ennek semmilyen realitását nem látom én sem. Amerikai idő szerint meg szintén nem igen lehet tologatni a nagy döntőt, hiszen akkor meg pont kikerülnék a reklámok a fő műsoridőt.

Zotya
Zotya
2024-10-14 11:37

Rendezzenek Super Bowl-t inkább a Puskás Stadionban! ;)

atis123juve
atis123juve
Reply to  Zotya
2024-10-14 11:44

A f*szt! Felcsútón a Pancho Arénában! :D

Zotya
Zotya
Reply to  atis123juve
2024-10-14 13:11

Jogos! Szegény felcsútiak így is alig férnek el az MBI-es meccseken, nekik is jól jönne, ha bővítenék a stadiont +60-70 ezer székkel :D

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x