Connect with us

Hír

Rodgers: Én voltam már a sötétségben, meg kell barátkozni vele

A Jets tegnap kikapott a Patriotstól, így zsinórban ötödik vereségét szenvedte el a gárda, ráadásul Robert Saleh kirúgása után háromból háromszor vesztesen hagyta el a pályát. Így 2-6-os mérlegnél úgy tűnik, hogy elúsznak a rájátszás-remények. A mérkőzés után Jeff Ulbrich ideiglenes főedző úgy fogalmazott, hogy “ez a sötétség pillanata”, ilyenkor magadba nézel és keményen kell dolgoznod, ha pedig így lesz, akkor van esélyük kimászni ebből.

Aaron Rodgers sokat tud a sötétről, hiszen a tavalyi holtszezonban sötétség-kúrán volt, úgyhogy a mérkőzés után őt is megkérdezték Ulbrich nyilatkozatáról.

“Én voltam már a sötétségben, be kell menned oda és meg kell barátkoznod vele.”

Emellett az irányító elmondta, hogy 30 pont volt a cél a részükről, ahogy minden héten. Csak hát közben eddig egyetlen egyszer sem sikerült ezt abszolválni. Rodgers pedig karrierje legrosszabb szezonkezdetén van túl, ahogy a CBS összeállításából is látszik:

KategóriaMutató az első 8 meccsenHelyezés Rodgers karrierjében
W-L2-6Legrosszabb
Pass TD12Legrosszabb
INT72. legrosszabb
Passer Rating85.1Legrosszabb

Ez a vereség egyébként különleges volt történelmi léptékkel is. Ugyanis eddig ha egy csapat 20+ pontot szerzett, nem adta el a labdát és 250 yard alatt tartotta az ellenfelet, akkor 756 meccsből 756-ot megnyert. Most már 757-ből 756-ot.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x