Connect with us

Hír

Saleh ki akarta rúgni / le akarta fokozni Nathaniel Hackettet

A Jets meglepetésre már az 5. fordulót követően menesztette a főedző Robert Saleh-t, aminek elég különös körülményei voltak a beszámolók szerint. Egyrészt Saleh el sem köszönhetett a játékosaitól, hanem a biztonságiak egyből kivezették a kirúgást követően az épületből. Ez nem volt a legszebb gesztus, de az érdekességek igazából nem itt kezdődnek. Hanem hogy nagyon úgy tűnik, hogy Nathaniel Hackett állásának megtartása érdekében inkább kirúgták Saleh-t.

A főedző ugyanis a CBS Sports információi szerint azon gondolkodott, hogy kirúgja a gyengén teljesítő támadósor koordinátorát, aki nem mellesleg Aaron Rodgers pártfogoltja. A PFT pedig egész konkrétan arról számolt be, hogy Saleh a hét legelején tudatta az edzői stábbal, hogy ezen a héten nem Hackett, hanem a passzjátékért felelős koordinátor Todd Downing fogja hívni a playeket. Szóval legjobb esetben is lefokozta Hackettet a főedző, és ennél komolyabb dolgokon is gondolkodott.

Aztán hogy, hogy nem, a tulajdonos Woody Johnson találkozott Aaron Rodgersszel, majd nem sokkal később személyesen rúgta ki a főedzőt. Rodgerst állítólag nagyon váratlanul érte a dolog.

A Jets védelmére sok panasz idén sem lehetett, hiszen 6. helyen álltak EPA/playben és sikerességi rátában is, miközben a támadósor a 23. és 19. helyeket foglalta el ugyanezekben a mérőszámokban.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
atis123juve
atis123juve
2024-10-09 08:37

Hát lehetett sejteni, hogy valami ilyesmi állhat a dolog mögött. Jobb, hogy Saleh kiszabadult onnand, így majd valami rendes helyre kerülhet legalább. Attól meg ezek szerint egy darabig nem kell félni, hogy a Jets rendbe lesz szedve. Amíg Rodgers ott van.

TheGUARDiAN
TheGUARDiAN
2024-10-09 08:38

Eddig se voltam Jets rajongó, Rogers-es még pláne nem, de ezek után csak még jobban megutáltatta magát velem mindkettő. Rogers nem éppen százas észjárásáról meg már tudunk, de hogy még a főedzőt is megbuktassa… Remélem, még a rájátszás közelébe se lesznek.

F.Krisztian
F.Krisztian
2024-10-09 10:20

Nem tudjuk, mi hangzott el a megbeszélésen, és ott Rodgers miket mondott. Szerintem nem is fontos.
A lényeg, hogy ezek alapján (meg még ki tudja, milyen egyéb infók hatására) a tulaj kivágta Salehet.
Szerintem az a tulaj, aki ilyet tesz (akár mert befolyásolható, akár egyéb okból) az egy bohóc. A döntés szakmailag és emberileg szerintem egyáltalán nem tűnik indokoltnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x