Connect with us

Hír

Így néz ki a hétfő esti rangadók résztvevőinek sérülésjelentése

Az első fordulóban dupla hétfő esti rangadót rendeznek, így négy csapatnak kellett tegnap estig leadnia a sérülésjelentését.

Steelersnél egyetlen játékos került csak fel a reportra, a kezdő guard David DeCastro nem lesz ott a Giants elleni találkozón egy térdsérülés miatt. A helyét Stefan Wisniewski veheti majd át.


A Giantsnél hárman kaptak kérdőjeles státuszt. A legnagyobb név az elkapó Golden Tate, ő combhajlító sérüléssel bajlódik és limitált edzésmunkát végzett az utóbbi napokban. Mögötte Darius Slayton, Sterling Shepard, CH Board és Damion Ratley van a depth charton az elkapók közt. Tate mellett szintén kérdőjeles a linebacker Tae Crowder és a tight end Levine Toilolo játéka.


Titansnél már bővebb a lista, ugyanis öten is kénytelenek kihagyni a forduló utolsó találkozóját. Két pass rusher, Vic Beasley és Derick Roberson sem áll majd Mike Vrabel mester rendelkezésére, így elég vékony az egység Jadeveon Clowney-val, Harold Landryvel és Kamalei Correával, ide akár fel is hozhatnak valakit a gyakorlócsapatból. Nagy veszteség a cornerback Adoree Jackson kiesése, illetve nem játszik majd az újonc futó, Darrynton Evans és a támadófalember Jamil Douglas sem. Az elkapó Corey Davis kérdőjeles státuszt kapott.


A Broncosnál két játékos kapott out státuszt: Von Miller ugyebár hónapokra kidőlt (nem is értjük, miért nem került még IR-re), illetve az újonnan megszerzett linebacker, Mark Barron is kihagyni kényszerül a találkozót. Szintén nagy baj, hogy két elkapó, Courtland Sutton és az újonc KJ Hamler játéka is kérdéses. Vic Fangio elmondta, hogy úgy fogja megállapítani a vállsérüléssel bajlódó Sutton alkalmasságát a játékra, hogy 10 darab jumping jacket (terpeszugrás) kell csinálnia. Állítólag ő még mindig esélyesebb a beöltözésre, mint Hamler. Nélkülük egyébként csak Jerry Jeudy, Tim Patrick, DeaSean Hamilton és Tyrie Cleveland vannak a rosteren elkapó poszton.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!