Connect with us

Hír

A Titans első körös falembere nem a legélesebb kés a fiókban

A pandémia alatti és első profi holtszezonban való viselkedést nem Isaiah Wilsonról, a Titans első körös újoncáról fogják mintázni, az egyszer biztos.

A legújabb sztori vele kapcsolatba, hogy pénteken letartóztatták ittas vezetés miatt, írja az atozsportsnashville.com. Ez önmagában sem okos dolog, pláne, hogy Wilson jelenleg a COVID-IR listán van, tehát vagy ő maga kapta el a koronavírust, vagy közeli kontaktban volt olyannal, aki pozitív tesztet produkált, tehát házi karanténba kellett vonulnia. Láthatóan ezt nem tartotta be, ráadásul még ivott is emellé és úgy tartóztatták le.

Wilson egyébként már másodszor van idén a COVID-IR listán és augusztusban elment egy bulira is a Tennessee State egyetemen, ahol komoly látogató-mentes szabályt vezettek be, így tehát újra meggyűlt a baja a rend őreivel, de végül egy figyelmeztetéssel elengedték. Ez az eset egyébként az NFL COVID-protokolljának megszégésének minősül, káros magatartás miatt pedig a Titans így elveheti a szerződésében foglalt maradék garantált tartalmakat (tehát az aláírási bónuszon kívül konkrétan mindent).

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ThySoul
ThySoul
3 years ago

Esküszöm meg sem lepődök már évek után hogy konkrétan a liga fele fogyatékos

Staten Island
Staten Island
Reply to  ThySoul
3 years ago

Én azt nem értem, hogy nincs a csapatoknál a scout mellett egy afféle profilozó, aki a játékosok személyiségét, szokásait, hozzáállását térképezi fel? Biztosan lehetne szűrni már a draft előtt a hasonló bulikázgatós, beleszarós játékosokat, akiknek csúszniuk kéne az első körből.

ThySoul
ThySoul
Reply to  Staten Island
3 years ago

Ahogy látod valószínűleg nem :D
Egyébként szeritnem az ilyenekről tudják előre ezeket csak úgy vannak vele hogy hátha be nő a fejük lágya a profik között, aztán valószínűleg nem

Debreceni József
Debreceni József
Reply to  Staten Island
3 years ago

Az egyetem másról sem szól csak a bulizásról, ennyi erővel a jelenlegi nfl játékosok 95%-ának semmi keresnivalója nem lenne a ligában. Megy a buli ott is, nem kell aggódni, csak egy kicsit okosabban.

Staten Island
Staten Island
Reply to  Debreceni József
3 years ago

Azért az túlzás, hogy nem lenne a ligában, de ha az első körösöd a nem megfelelő hozzáállása miatt sül fel, az kissé kellemetlen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x