Connect with us

Hír

Marshall Faulk: Nem kell a KC-nek Jamaal Charles

A háromszoros év támadó, MVP és Hall of Famer futó,  Marshall Faulk szerint a Kansas City Chiefsnek nincs oka rá, hogy megtartsa Jamaal Charlest.

Jamaal Charles

 

Charles a liga egyik legjobb futója, karrierje során még soha nem futott 5 yardos átlagnál rosszabbat. Ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy mi számít igazán: egy jó futó, aki tömve van labdával és űrszámokat hoz, vagy hogy nyerjen a csapat? Hisz tavaly Jamaal Charles sérülése után 11-1-es mérleget produkált a Chiefs, bejutott a rájátszásba és győzött is az első körben.

 

“Miért kellene a Chiefsnek megtartania Charlest, amikor látod, hogyan teljesít Spancer Ware és Charcandrick West? Mi lehet rá az okod? Nem látom értelmét, hogy megtartsák és játszassák, miközben a neki szánt pénzt fel lehetne használni a keret megerősítésére. Szeretem Charles játékát, sok van még a tankjában, biztos találna magának más csapatot. De látva, mire jutott a Kansas City nélküle, nincsenek megszámlálva a napjai?” – mondta Faulk.

 

A Kansas City helyzetéről már ITT írtunk, akad pár fontosabb szabadügynök és befoltozásra váró lyuk a Chiefsnél. Persze nem áll rosszul a KC anyagilag, de azért nem is véges a keret. Charles pedig halott pénz nélkül elküldhető és 5,3 millió dollárt lehetne rajta spórolni. Eközben Spancer Ware 600 ezret keres, Charcandrick West pedig ERFA, tehát gyufáért megtartható. A Chiefs GM-e, John Dorsey egyébként megerősítette, hogy Charles marad a csapatnál, de biztos lesz olyan pillanat, amikor elgondolkodnak majd egy esetleg cuton, vagy akár cserén.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!