Connect with us

Hír

Javon Kinlaw szezonja véget ért, és könnyen lehet, hogy Chris Carsoné is

Már korábban is lehetett olyan híreket hallani, hogy Javon Kinlaw szezonja véget érhet egy potenciális térdműtét miatt, de ez most realitássá vált. Kyle Shanahan tegnap bejelentette, hogy a DT idén már nem lép pályára.

Kinlaw eddig óriási kapufa volt a 49ers részéről. A védő tavaly a Coltsban All-Pro szinten teljesítő DeForest Bucknerért kapott első körös pickért cserébe érkezett 2020-ban, de amennyivel olcsóbb az újonc szerződése miatt, annyival gyengébben is játszik – már ha pályára tud lépni. A draftolása óta csak 696 snapen volt a pályán és azokon is borzasztóan játszott: pass rush-ban átlag alatti, futás ellen teljesen súlytalan, így még csak azt sem lehet mondani, hogy komoly érvágás a kiesése. Egyelőre még nem kell temetni, de jövőre már mindenképp villantani kellene valamit.


A 49ers mellett a csoportrivális Seahawks is rossz híreket kapott: a jelenleg IR-en lévő Chris Carson visszatérése annyira bizonytalan egy nyaksérülés miatt, hogy Pete Carroll szerint az is benne van a pakliban, hogy idén már nem lép pályára a futó. Amennyiben bekövetkezik a legrosszabb, úgy 261 yarddal és három TD-vel fejezi be a szezont, a helyén továbbra is Alex Collins lesz a kezdő, mögötte pedig Rashaad Penny, Travis Homer és DeeJay Dallas küzdhet a játéklehetőségért.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!