Connect with us

Hír

HIVATALOS! A Browns kivágta Odell Beckhamet!

A PFT és Charles Robinson is arról számolt be ma hajnalban, hogy a Browns a mai napon hivatalosan is ki fogja vágni az elkapó Odell Beckham Jr.-t. Azóta pedig a csapat hivatalos csatornáin is bejelentette a hírt. A felek véglegesítettek egy átalakított szerződést, aminek a részletei egyelőre nem ismertek. Mivel péntek van, így Beckhamet csak hétfőn lehet elvinni waiverről és utána lehet szabadügynök.

A hét elején még arra készültek a Brownsnál, hogy megpróbálják jobban bevonni a támadásokba Beckhamet, azonban kedden elindult egy jól megszerkesztett közösségi médiás kampány az elkapó apjától, illetve LeBron Jamestől, OBJ jó barátjától, hogy engedjék szabadjára a receivert. A játékos szerződése és a szűkös határidő miatt nem sikerült a trade deadline előtt összehozni egy üzletet, habár a Saints állítólag érdeklődött (de hivatalos ajánlatot nem adott).

Ezután szerdán a Browns képviselői azt mondták Beckhamnek, hogy nem kell edzésre mennie, maradjon nyugodtan otthon, Kevin Stefanski főedző pedig elmondta a játékosainak, hogy Beckhamet most már nem kell a csapat tagjának tekinteniük. OBJ-nek csütörtökön sem kellett edzésre mennie, ma pedig eljött a kivágás pillanata.

Beckham három év alatt 33 meccsen lépett pályára a Brownsban, 1586 yard és 7 TD került a neve mellé, az utóbbi két évben látványosan nem találta az összhangot Baker Mayfielddel. Az öltözőt egyébként eléggé megosztja Beckham kivágásának híre, többen támogatják az elkapót, de vannak akik örülnek a távozásának.

Beckham a kivágás után (amennyiben a várakozásoknak megfelelően senki nem viszi el waiverről) életében először választhatja majd meg, melyik csapatban szeretne játszani.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!