Connect with us

Hír

Sérülés körkép: Mayfield, Watt, Vea, Sherman, Patterson és a többiek

Elég sok sérülés történt a héten, most összeszedtük a legfontosabb és legfrissebb információkat. 

A Steelersnél TJ Watt a legfontosabb játékos, ő pedig térd- és csípősérülést szenvedett a Lions elleni döntetlen alkalmával, de az MRI negatív eredménnyel zárult, ami nagyon is jó hír, mert lehetett félni egy komolyabb problémától. Még vannak fájdalmai, de hosszabb időt biztosan nem kell kihagynia, akár már a héten is visszatérhet. A tavalyi negyedik körös guard Kevin Dotson már rosszabbul járt, neki a bokája sérült meg és több hét kihagyás vár rá. Emellett meg kell említeni, hogy a safety Minkah Fitzpatrick Covid-IR-re került.

A Buccaneersnél Vita Vea térde sérült meg a meccsen, az MCL-e meghúzódott és a csontja is megzúzódott, de az igazán komoly sérülést elkerülte. Egy időre mindenképp a partvonal mellé kerül, várhatóan csak pár hétre. A cornerback Richard Shermannél már rosszabbak a kilátások, ugyanis épp hogy visszatért volna, a bemelegítésnél megsérült a vádlija és Bruce Arians mester nem várja vissza a pályára a közeljövőben.

A Brownsnál Baker Mayfield is megúszta a komoly sérülést, nem a vállára esett rá, hanem a térde zúzódott meg, és akár vissza is térhetett volna a Patriots ellen, ha nem kap ki simán a csapat. A cornerback Troy Hill viszont kórházba került a meccs alatt összeszedett ijesztő nyaksérülése miatt, de már elhagyhatta a létesítményt és hazautazhat Clevelandbe. Azt nem tudni, mikor térhet vissza a pályára.

A Falcons futója / elkapója / támadófegyvere, Cordarrelle Patterson bokája sérült meg a hétvégén és pár hét kihagyásra számíthat. Nagy veszteség, hiszen Kyle Pitts mellett egyértelműen a csapat legjobb játékosa volt idén.

A Raiders fullbackjének, Alec Ingoldnak elszakadt a térdszalagja, így ki kell hagynia a szezon hátralévő részét.

A Ravens ugyan pár hete aktiválta Derek Wolfe 21 napos edzési és ezzel együtt visszatérési periódusát, most mégis úgy néz ki, hogy a védőfalember nem fog tudni idén pályára lépni a csípősérülése miatt.

A Cardinalsnál az irányító Colt McCoy mellizom-sérülést szenvedett, de ha szükség lenne rá, akkor tudna játszani Kyler Murray helyén a hétvégén.

A Chiefsnél nagyon úgy tűnik, hogy a futó Clyde Edwards-Helaire a héten visszatérhet a pályára.

Chase Young, Aaron Jones, illetve Whitney Mercilus és Rashan Gary sérüléséről már külön beszámoltunk. 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!