Connect with us

Hír

Sean McVay már nem akar tévés állást, elkötelezett a Rams iránt

A visszavonulás gondolata nem fészkelte be mélyen magát Sean McVay fejébe, a Rams Super Bowl győztes főedzője ugyanis Adam Schefternek elárulta, hogy nem keres tévés állást és elkötelezett a csapat iránt. 36 évesen ez azért nem olyan meglepő, de alighanem most sikerült kicsit megnyugtatni a Los Angeles-i szurkolókat, és minden bizonnyal McVay is kapott egy szép kis fizetésemelést.

A Super Bowl előtt az ESPN és a PFF insiderei beszámoltak arról, hogy már korábban, a szezon közben is hallottak olyan hangokat, hogy McVay lehet inkább televíziós elemzőként képzeli el a jövőjét és a főedző még a bajnoki győzelem után sem cáfolta a dolgot. Aztán olyan riportok is megjelentek, hogy McVay valójában csak egy új szerződést és magasabb fizetést szeretne, ami gyűrűvel az ujján azért érthető – be is lengetett egy interjút az Amazonnal jövő hétre és a PFT információ szerint egy 5 éves, 100 millió dolláros ajánlat is benne volt a pakliban.

A HC szerződése jelenleg a 2023-as szezon végéig érvényes és állítólag évi 8,5 millió dollárt keres. Ezzel elvileg az ötödik legjobban kereső főedző a ligában Bill Belichick (évi $12,5M), Pete Carroll ($11M), John Harbaugh ($9,8M) és Matt Rhule ($8,86M) mögött, ugyanakkor egyes riportok szerint BB teljes patriotsos fizetése nagyjából 20 millió dollár évente. Kiindulva az amazonos hírekből McVay szeretne ebbe a fizetési kalapba kerülni és az elköteleződéséért jó eséllyel ott is lesz a BB polcon (a főedzők fizetése nem számít bele a fizetési plafonba, így bármennyit is keres, az a rosterre nincs hatással).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!