Connect with us

Hír

A Bills Jon Felicianót, a Cardinals Jordan Hickset vágta ki, míg a Panthers újraigazolta rúgóját

Két nagyobb nevű játékos is kikerült a piacra tegnap este: a Bills a guard Jon Felicianót küldte el, míg a Cardinals Jordan Hicks munkáját köszönte meg, a Texans pedig Terrance Mitchellt küldte el, állítja több forrás. A Panthers pedig a rúgóját igazolta vissza.

Feliciano tavaly kapott egy 3 éves, 17 millió dolláros szerződést, kezdőként vágott neki a szezonnak, de egy sérülés miatt csak kilenc meccsen tudott pályára lépni. Állítólag a csapat a döntés előtt megkérte a guardot, hogy menjen bele a fizetéscsökkentésbe (bónuszokkal együtt 4,5 milliót kereshetett volna), de a játékos erre nem volt hajlandó. A lépéssel a csapat 3,3 millió dollárt spórolt.

Ami Hickset illeti: a szebb napokat is megélt linebacker idén 9,5 millió dollárt foglalt el a Cardinals fizetési plafonjából, a kivágásával 6,5 millió dollár szabadult fel. Tavaly 17 meccsen kezdett, a védősnapek 97 százalékán a pályán volt, de a 2021-es draft első körében az utódlását is megoldották Zaven Collins személyében, így várható volt menesztése. Már tavaly is megmondták neki a szezon előtt, hogy nem lesz szükség a szolgálataira, de akkor mégis megtartották, mert láthatóan jobb volt bárkinél a posztján csapaton belül.

A Texans pedig a cornerback Terrance Mitchellt vágta ki, aki tavaly 13 meccsen volt kezdő. Ezzel a lépéssel $3,2 milliót spóroltak.

A Panthers mindeközben két évre $4,5 millióért visszaigazolta a rúgó Zane Gonzalezt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!