Connect with us

Hír

A Commanders megtartotta a jegybevételek egy részét, amit a közös kasszába kellett volna fizetni

Elég sok dolog van már Dan Snyder kontóján, és talán egyre közelebb vagyunk ahhoz, hogy akasszák a hóhért. Most újabb strigulát húzhatunk be a washingtoni franchise tulajdonosának számlájára, a Front Office Sports információi szerint ugyanis a csapat visszatartott jegybevételeket, amit be kellett volna szolgáltatni az NFL közös kasszájába.

Az NFL szabályzata szerint minden csapatnak a jegybevételek 40 százalékát be kell adnia a közös vendégcsapat kasszába, amit aztán szétosztanak az összes franchise közt. A Commanders pénzügyeivel kapcsolatos nyomozás során a kongresszusi bizottság olyan fülest kapott, hogy a fővárosi csapat nem szolgáltatta be a teljes 40 százalékot, hanem többet tartott meg saját magának. Azt nem tudni, meddig nyúlik vissza ez az egész.

A tulajdonosok elég sok mindent elnéztek már Dan Snydernek, ennél komolyabb dolgokat is, de mivel most – amennyiben igazak a vádak – gyakorlatilag a társaitól lopott pénzt, ez talán végre valahára elég lehet ahhoz, hogy eltávolítsák posztjáról és a franchise eladására kényszerítsék.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!